Uși de garaj rezidențiale

Întreaga feronerie a ușii este de producție Flexi Force, Olanda, cel mai mare producător în acest domeniu.

Șinele de rulare pot fi: șină normală RES200, șină joasă 150 mm RES150, șină joasă 70 mm RES70.

Panourile au o grosime de 40 mm, partea exterioară și interioară este din tablă de oțel zincat de 0,8 mm grosime și spumă poliuretanică presată între cele două table de oțel, permit izolarea golurilor finisate și sunt de originea Tecsedo, Elveția.

Modele:

  • model casetat - un design deosebit pentru domeniul rezidențial;
  • model cu dungi orizontale late sau înguste potrivit garajelor semi-rotunde;
  • fără model cu suprafață netedă.

Culoarea:

  • culoarea standard este albă RAL9010 şi stejar auriu (vopsit în câmp electrostatic);
  • orice culoare din gama RAL (vopsit prin pulverizare).

Închiderea ermetică este o proprietate de bază pentru o ușă de garaj și este asigurată de cele patru chedere de etanșare: două chedere montate lateral pe șinele verticale de rulare, un cheder superior ce se montează pe buiandrug și un cheder inferior cu o singură aripă cu o nivel de corigare de 2 cm, montat pe profil de aluminiu pe panoul inferior.

Rularea silențioasă a ușii este realizată cu ajutorul rolelor din teflon cu rulmenți și de arcurile de torsiune montate pe buiandrug sau după șinele orizontale sub plafon, care prin proiectarea lor nu se ating de șinele de rulare, iar prin aceste accesorii deschiderea și închiderea manuală a ușilor este foarte ușoară.

Uși industriale

Feroneria ușilor pentru hale este de producție Flexi Force, Olanda.

Șinele de rulare pot fi: șină normală RES500; șină joasă; șină înălțată; șină verticală; șină ce urmărește înclinația acoperișului.

Panourile au o grosime de 40 mm, partea exterioară și interioară este din tablă de oțel zincat de 0,8 mm grosime și spumă poliuretanică presată între cele două table de oțel, permit izolarea golurilor finisate, coeficientul de izolare fiind de K= 0,50 W/mm și sunt de originea Tecsedo, Elveţia. Spre deosebire de panourile rezidențiale pe părțile superioare și inferioare sunt introduse elemente de ranforsare, ceea ce le conferă o rezistența maximă pentru uz industrial.

Modele:

  • cu dungi orizontale tip "stukko" (imitație coajă de portocală), potrivit cu aspectul halelor industriale.

Culoarea:

  • culoarea standard este albă RAL9010 (vopsit în câmp electrostatic);
  • orice culoare din gama RAL (vopsit prin pulverizare).

Închiderea ermetică este o proprietate de bază pentru o ușă industrială și este asigurată de cele patru chedere de etanșare: două chedere montate lateral pe șinele verticale de rulare, un cheder superior ce se montează pe profilul de aluminiu superior și un cheder inferior cu trei aripi cu o nivel de corigare de 4 cm, montat pe profil de aluminiu pe panoul inferior.

Rularea silențioasă a ușii este realizată cu ajutorul rolelor din teflon cu rulmenți și de arcurile de torsiune montate pe buiandrug sau după șinele orizontale sub plafon, care prin proiectarea lor nu se ating de șinele de rulare, iar prin aceste accesorii deschiderea și închiderea manuală a ușilor este foarte ușoară, iar arcurile de torsiune sunt proiectate în așa fel că ele rezistă la 50.000 ? 100.000 de cicluri de deschideri i închideri, șinele orizontale sunt dotate cu opritoare mecanice cu amortizor și protejează ușa de a nu depăși limita de deschidere maximă.

PORTEROM SRL - Bd. Tudor Vladimirescu, Nr. 107, Alba Iulia