Jaluzele pentru casă și birou

Jaluzele verticale

Jaluzelele sunt realizate cu lamele din țesături fine, protejate anti-microbian și antibacterian prin procedeul de impregnare unic HYGIENGUARD.

Modelele cu desene simple sau moderne, pot fi încadrate atât în biroul, cât și în locuința dvs.

Țesăturile din poliester sau fibră de sticlă, late de 89 sau 127 mm, sunt tratate antistatic și chiar ignifug, într-o largă paletă de culori.

Agățate de o singură casetă superioară, între două casete, sau de una înclinata, cu dimensiuni maxime de până la 24 mp, DECORAMA se încadrează perfect în ambientul casei.

.

Jaluzele orizontale

Modelul permite toate tipurile de utilizări, plecând de la aplicații de dimensiuni mici sau moderate, până la aplicații de dimensiuni maxime în jurul a 9 mp pentru o singură jaluzea.

Sunt prevăzute cu sisteme de agățare ascunse care permit prinderea atât pe orizontală, cât și pe verticală.

Se pot executa în toate culorile disponibile, cu toate componentele de aceeași nuanță, iar distanța dintre lamele este cea standard de 21,5 mm.

Suprapunerea excelentă a lamelelor (spre exteriorul încăperii) conduce la eliminarea razelor fine de soare care pătrund și care pot deranja.

Jaluzele rulou

Jaluzelele rulou sunt un produs din domeniul decorării ferestrelor, capabil să schimbe înfățișarea oricărei încăperi printr-o multitudine de variante de modele și culori de țesături fine. Sunt foarte utile pentru a crea o atmosferă intimă în dormitor și una sobră în birou, iar în camera copiilor ceva foarte special.

În colecția noastră de țesături veți găsi atât modele simple în culori vii, contrastante, cât și modele cu un design plăcut și odihnitor. Pentru copii există țesături în culori atrăgătoare cu animalele lor îndrăgite. Fiind total opace la lumină, copii dvs. se vor putea odihni și ziua, fără să-i trezească lumina. Pentru siguranța dvs., cei mici nu se vor putea accidenta, deoarece acest model nu conține șnuruiri, strângerea și coborârea făcându-se printr-un sistem cu arc autolaborator.

PORTEROM SRL - Bd. Tudor Vladimirescu, Nr. 107, Alba Iulia